Ford S-max – en rummelig køremaskine

Med Ford S-Max har Ford begået lidt af en genistreg inden for MPV-segmentet. Det er en ekstremt velkørende bil, hvor du stort set ikke fornemmer, at du faktisk kører rundt i en ret stor bil. Og stor, det er den! Hvis du ser bort fra de helt store MPV’er som bl.a. storesøsteren, Ford Galaxy, VW Sharan og Renault Grand Espace, får du simpelthen ikke en mere rummelig familiebil. Det opleves specielt på 2. sæderække, hvor ben- og skulderpladsen er helt i top. Du får tre separate og meget komfortable sæder, der kan forskydes og instilles uafhængigt af hinanden. I kraft af størrelsen kan den store familie glæde sig over, at der uden problemer er plads til tre barnesæder på 2. række. Derudover er der, som i stort set alle de andre biler i klassen, mulighed for en 3. sæderække med to ekstra sæder.

Ved køb af en brugt S-Max, hvad enten det er import eller køb hos dansk forhandler, kan det klart anbefales at gå efter en model med 3. sæderække monteret, da det vil øge både brugs- og gensalgsværdien betragteligt. Man kan også bestille en eftermontering af originale sæder til 3. række. Kontakt os for at få oplyst pris. Vi har gode forbindelser, der kan skaffe til sæder, der passer lige i din S-max.

Motorer

Den klart mest solgte S-Max motorvariant har i flere år været den bundsolide og stærkt præsterende 140HK dieselmotor (2.0 TDCI). Siden faceliftet i foråret 2010 fås denne motor også i en udgave med 163 HK, men på brugtvognsmarkedet ser du stadig en klar overvægt af 140 HK varianten. Passer dit kørselsmønster mere til en benzinmotor, fås S-Max’en enten med den gamle 2,0 145 HK udgave, eller med de to nyere 1,6 (160 HK) og 2,0 (203/240 HK) turboladede ecoboost-motorer. Det skal dog nævnes at 1,8 TDci med 125Hk har et godt bundtræk og en sjælden, men spændende udgave er 2,2 TDCi med 175Hk, som kan findes i Europa og ofte med et solidt udstyrniveau, såsom læder, panorama-tag, navi osv.

Udstyrsvarianter

Ford S-Max kommer som udgangspunkt i 3 udstyrsvarianter: Trend, Titanium og Titanium X. Er du ikke den store udstyrsfreak, er Trend-udgaven klart en mulighed. Er du til gengæld typen, der får et smil på læben over ekstra detaljer som kromlister, LED kørelys, alufælge o.lign. bør du forsøge at finde en Titanium-udgave inden for dit budget – merprisen er som regel til at overkomme. Hvis du overvejer at importere en Ford S-max, skal du, i parentes bemærket, være opmærksom på, at der kan være forskel på, hvad der er standardudstyr i eksempelvis Tyskland og Danmark. Tjek den aktuelle danske Ford S-Max-udstyrsliste og den aktuelle tyske S-Max-udstyrsliste. Generelt vil du kunne opnå et højere udstyrniveau på en importeret S-Max.

Vi finansierer igennem ACCEPT AUTO & RESURS BANK

I samarbejde med ACCEPT AUTO & RESURS BANK, kan vi tilbyde at finansiere Jeres nye bil både med og uden udbetaling. Vi kan også på klassiske biler.

Op til 36 mdrs udvidet garanti

Når du køber bil hos Dansk Bilimport, kan du tilkøbe en udvidet garanti mod mekanisk svigt.

Læs garantiordningen her

Biler på bestilling – vores koncept

Dansk Bilimport hjælper dig med finde den helt rigtige bil med det helt rigtigte udstyr til den helt rigtige pris.

Læs mere om vores koncept