Renault Espace/Renault Grand Espace

 

Renault Espace er et af de mest oplagte og populære valg, når den store famile skal ud og kigge på bil. Med sin komfort, rummelighed og høje sikkerhedsniveau fås familiebilen ikke meget bedre. Derudover brillierer Renault Grand Espace også med en lang list af standardudstyr, specielt på Initiale-varianten, som er den udstyrsvariant, vi som oftest importerer til vores kunder. Renault Espace fås desuden i en 20 cm længere udgave, der går under navnet, Grand Espace.

Indretning

Alle Renault Espace/Grand Espace kan have 7 sæder, og alle 5 sæder bagi er helt ens og kan uafhængigt af hinanden forskydes, lægges ned og tages ud. De er som standard udstyret med ISOFIX (let fastgørelse af barnesæde uden brug af sikkerhedssele) og 3-punkts-sele. Sæderne på række to kan vendes med ryggen mod kørselsretning og midtersæde kan bruges som bord ved at ligge ryggen ned. Intet mindre end genialt, og så har “bordet” ovenikøbet kopholdere. På kortere ture har 3. sæderække en anstændig komfort for voksne, og selv med alle 7 sæder i brug, har Espace’en et fornuftigt bagagerum. Se fotos af indretningen på Renaults franske hjemmeside (eksternt link)

Køreegenskaber og komfort

Affjedringen er blød, men behagelig og alligevel fast nok til at den føles sporty i sving. Sæderne er virkelig gode og støjniveauet forbløffende lavt. Alle Renault Espace/Grand Espace er meget harmoniske, komfortable og letbenede. Servo-styringen, der er enormt let og nærmest føles som om, der er en, der drejer for dig, aftager ved øget hastighed. Alt er nøje afstemt og giver en virkelig behagelig køreoplevelse.

Motorvarianter

Hos Dansk Bilimport importerer vi primært Renault Espace/Grand Expace med følgende motorer:

2,0T benzin 170HK
Denne motor fås med 6-trins manuel 10,4 km/ltr. og 5-trins automat 9,7 km/ltr. En meget harmonisk motor med en god og fornuftig driftøkonomi.

3,5V6 benzin 241HK
Fås med 5-trins automat. Dette er toppen på benzinsiden. Den trækker fra de fleste familiebiler, og har komfort som når en flyder er bedst. Benzinøkonomien er ikke i top (8,2 km/l), men absolut et godt valg for folk med kørselsbehov under 20.000 km/år.

2,0 dCi 150HK
Fås med 6-trins manuel og 6-trins automat. Dette er den “lille” diesel, der bestemt er en lækker køremaskine med kraftoverskud til det meste. Den har desuden en god brændstofsøkonomi på omkring 13,3 km/ltr. ved blandet kørsel. Det må siges at være fint til en vogn på 1900kg, der kan fragte 7 personer rundt.

2,0 dCi 173HK
Fås med 6-trins manuel 13,2 km/ltr. og 6-trins automat 12,2 km/ltr. Dette er topmodellen, Den har ikke nogen problemer med at trække noget som helst. Virkelig en tyst og seriøs køremaskine. der virker enormt “letbenet” at køre – nærmest som en bil der vejer meget mindre.

3,0dCi 181HK
Med den nye 6-trins gearkasse 10,5 km/ltr. blev offer for den globale “down-sizing” og måtte udgå i 2008. Vi kan stadig skaffe dem, men der bliver længere imellem. Dens klassiske motorlyd som ingen kan levere det er ren musik for ørene, dens enorme trækkraft lader ikke noget stå tilbage og følelsen den giver en når man sidder bag rattet og fragter sin familie rundt med højeste sikkerhed er ret god. Der er kun en ting som kan “slå” den vogn og det er alderen.

Udstyrsvarianter

Renault Espace/Grand Espace fås i en række forskellige udstyrsvarianter. Den vi hovedsageligt importerer, er den variant, der hedder “Initiale”. Her får den alt hvad remmer og tøj kan holde på udstyrsfronten.

  • fuld læder – beige m/ koksgrå kant eller sort m/ beige kant
  • Xenon, fleste med bi-xenon og naturligvis med kurve
  • P-sensor for og bag
  • Panorama-glastag (fås også i lavere udstyrsvarianter og er ikke standard, men de fleste har det)
  • Key-Less (nøglebestemt, juster førersæde, sidespejle og radiokanal) Låser op, når du ligger hånden på dørhåndtaget.
    Når du vil ud at køre, lader du blot nøglen ligge i lommen eller tasken og går hen til bilen. I det øjeblik du ligger din hånd på dørhåndtaget, uanset hvilket, låser bilen op, sædet indstiller sig til dig, sidespejlene indstiller sig efter dig og din favorit-radiokanal tændes. Sæt dig i sædet, tryk på koblingen og tryk Start. Kør dit ærinde, tryk på Stop, gå ud af bilen uden at røre noget som helst, du hører blot et “dut-dut” og blinken med lygterne og bilen er nu helt aflåst. Det er da smart!
  • Stor farvenavigation
  • El-sæder foran med 3 x memory på førersæde
  • Oplukkelig bagrude i bagklappen (suveræn løsning, når bilen er pakket op til kanten, så behøver det ikke at vælte ud)

Det er også værd at nævne, at der er luftdyser på alle sæderækker. Børnene på 3. sæderække kommer altså ikke til at sidde og gispe efter vejret på varme sommerdage. Desuden får du en rigtig lækker fartpilot/fartbegrænser og fuld kørekomputer med informationer om forbrug, hvor langt til tankning, gennemsnit osv.

Test, anmeldelser og videoer

Her har du links til en række test, anmeldelser og videoer om Renault Espace/Grand Espace.

Test/anmeldelser:

Bil Magasinet: http://bilmagasinet.dk/article/24955-renault-grand-espace-20-dci

CarBuyer (engelsk): http://www.carbuyer.co.uk/reviews/renault/espace/mpv-2003-2012/review

TopGear (engelsk): http://www.topgear.com/uk/renault/espace-grand-espace/verdict

Videoer:

http://www.youtube.com/watch?v=svEEWVXTt3w

http://www.youtube.com/watch?v=-4TY4c_cBSw

http://www.youtube.com/watch?v=f8Oby5rl4BY

 

 

Vi finansierer igennem ACCEPT AUTO & RESURS BANK

I samarbejde med ACCEPT AUTO & RESURS BANK, kan vi tilbyde at finansiere Jeres nye bil både med og uden udbetaling. Vi kan også på klassiske biler.

Op til 36 mdrs udvidet garanti

Når du køber bil hos Dansk Bilimport, kan du tilkøbe en udvidet garanti mod mekanisk svigt.

Læs garantiordningen her

Biler på bestilling – vores koncept

Dansk Bilimport hjælper dig med finde den helt rigtige bil med det helt rigtigte udstyr til den helt rigtige pris.

Læs mere om vores koncept