VW Multivan / Caravelle – et luksusrugbrød

VW Multivan / Caravelle er VW-koncernens bud på en luksus-mpv – ja, man vil jo nok næsten kalde den en minibus på grund af rummeligheden. I bund og grund er bilen en ombygget udgave af VW Transporter, hvor der er sat sideruder og  bagsæder i. Derudover har man overlæsset Multivan / Caravelle med alt hvad hjertet kan begære af komfortudstyr.

Ofte ser man Multivan / Caravelle brugt som minibus f.eks. på hoteller og konferencecentre, der har brug for at transportere grupper af gæster eksempelvis til og fra lufthavn. Men bilen passer også perfekt til den større, og velhavende (det er IKKE en billig bil), børnefamilie, hvor den store rummelighed vil bringe glæde både i hverdagen og fritiden.

Køreegenskaber

På motorvejen er køreglæden stor, mens den store bil ikke befinder sig specielt godt på snoede landeveje, da den krænger lidt. Dette er dog glemt lige så snart, man stryger ud af motorvejen med rigelig overskud i den kraftige dieselmotor. Man har et fantastisk overblik på grund af den høje siddeposition, hvilket specielt begejstrer, når man smyger sig igennem bytrafikken.

Indretning

Med sine 7 sæder og store, gulvtæppebelagte kabine er VW Multican / Caravelle ikke bare et super praktisk men også et rigtig lækkert bekendtskab.

 

 

Vi finansierer igennem ACCEPT AUTO & RESURS BANK

I samarbejde med ACCEPT AUTO & RESURS BANK, kan vi tilbyde at finansiere Jeres nye bil både med og uden udbetaling. Vi kan også på klassiske biler.

Op til 36 mdrs udvidet garanti

Når du køber bil hos Dansk Bilimport, kan du tilkøbe en udvidet garanti mod mekanisk svigt.

Læs garantiordningen her

Biler på bestilling – vores koncept

Dansk Bilimport hjælper dig med finde den helt rigtige bil med det helt rigtigte udstyr til den helt rigtige pris.

Læs mere om vores koncept