Samarbejdspartnere

Vores samarbejdspartnere er er indstillet på et gensidigt godt og solidt langtidsholdbart samarbejde og derved opnår vi de bedste vilkår for at levere reele kvalitets-biler på bestilling. Vi har en række forskellige partnere som vi præsenterer herunder:

INDKØB AF BILER

-Europa’s største lager af biler

Vores vigtigste partnere er auktionshusene og de firmaer som handler bilerne ind og vi derefter kan “plukke” af deres lager. Vi bruger dog mest auktionshusene idag, fordi det ikke afhænger af en person og et godt samarbejde i forhold til beskrivelse af bilerne. Det klarer auktionshusene rigtig godt, da de er nødsaget til at yde kompensation for manglende oplysning. Vi ved altså derfor altid noget om service-historik, småskader som ridser og buler, samt udstyrsniveau, inden vi byder på bilen. Ulempen ved aktionshusene er at vi aldrig er 100% sikre på at kunne købe den pågældende bil vi er interesseret i. Vi handler med dem der har bilerne og er store nok til at være her.

 

Vi finansierer igennem ACCEPT AUTO & RESURS BANK

I samarbejde med ACCEPT AUTO & RESURS BANK, kan vi tilbyde at finansiere Jeres nye bil både med og uden udbetaling. Vi kan også på klassiske biler.

Op til 36 mdrs udvidet garanti

Når du køber bil hos Dansk Bilimport, kan du tilkøbe en udvidet garanti mod mekanisk svigt.

Læs garantiordningen her

Biler på bestilling – vores koncept

Dansk Bilimport hjælper dig med finde den helt rigtige bil med det helt rigtigte udstyr til den helt rigtige pris.

Læs mere om vores koncept