Bestil en Renault Grand Espace

OBS! Der er ikke bestilt nogen bil før alt er afstemt i fuld enighed. Dette er en forespørgsel - helt uforpligtende.


DINE KONTAKTINFO

Den ønskede Renault

Espace Grand Espace (18cm længere - 5-10% dyrere)

Er din nye bil?

Firmabil Privat køb

MOTOR

Teknikken i en Renault Espace/ Grand Espace IV fra fase 2 (2007 og frem) er fra japanske Nissan og dermed stopper et langt mareridt med dumme fejl og dyre reparationer. Vi har ganske enkelt ikke nogen nævneværdige problemer efter Renault's egen teknik blev afløst af Nissan. Det er kun nedennævnte motor-program vi vælger at importere i Danmark af samme årsag.


2.0T 170 HK 3.5 V6 241 HK

2.0dCi 130 HK 2.0dCi 150 HK
2.0dCi 173/175 HK 3.0dCi 181 HK

GEAR Det er japanske bomstærke Aisin Warner gearkasser som ligger sammen med Nissan motorene og der kan trygt vælges frit imellem manuel og automatgear. Vi har ingen problemer med nogen af dem. De fåes som 5 gear automat, 6 gear automat og 6 gears manuel. Automatgear er ofte 5-10% dyrere end manuel gear.

Manuel Automat

Vælg farver

Prioritet 1 Prioritet 2 Prioritet 3

årgang Her skal du ramme så præcist som muligt med årgang, da markedet ellers bliver for stort at vælge imellem. Hvis du er i tvivl om budgettet kan holde, så skriv en mail på kontakt@dansk-bilimport.dk, så laver vi et overblik sammen.

Mellem og

Helst omkring:

Kilometer Her skal du angive et "spillerum" i kilometer. Det kan anbefales at vælge årgang frem for kilometer. Det betyder at jo nyere bilen er, desto mindre bøvl kommer der og har den så samtidig kørt mange kilometer, vil der være udført service ofte og bilen får ikke problemer efterfølgende fordi den er kørt rigtigt. Der er gode handler at finde ved nyere årgang og mange kilometer og det er de altså de biler med færrest driftproblemer.

Mellem og

Helst omkring:

Udstyr

  Need to have Nice to have
 
Indtræk Stof er smudsafvisende og meget stærk, men alligevel ikke så stærkt som læder. Stor fordel ved stof og dellæder er at det aldrig er for varmt eller koldt.
Stof
Dellæder
Læder
 
Panoramatag/ Et glastag som fylder hele taget er ret unikt i den her klasse bil og det er såmænd også først nu her at de andre bilfabrikanter har fundet ud af hvad Renault gjorde tilbage i 2003. Det er et eminent glastag også kaldet "økologisk DVD", som kan åbnes næsten en meter op trinløst og det kan såmænd og lukkes helt til med et trinløst solgardin, ganske enkelt genialt!
Hæve/skyde
 
A/C
2-zone klima Klimaanlæg bruges til at køle eller varme, det er især godt til at holde luftfugtigheden, så man ikke oplever en udpræget tør luft som ved Airconditon. Klimaanlæg sættes på en temperatur og det holder den så. 2-zone klima betyder at der vælges individuel temperatur for venstre og højre side af bilen. Aircondition er en billigere løsning, hvor der blot kan vælges om der skal meget eller lidt kold luft, ikke nogen temperaturvælger her. Det køler ligeså effektivt som klima. Aircon er kun at finde i de helt små udstyrsvarianter. Normalvis er der 2-zone klima på alle dem vi hjemtager. 
 
P-sensor for
P-sensor bag
Key-less Go Fungerer simpelthen så fint. Kort fortalt, så lader du nøglen blive i tasken eller lommen og når du rækker ud efter et hvilket som helst håndtag på bilen, så låser den op, indstiller spejle, førersæde og selvfølgelig din favorit radiokanal. Derefter trykker du blot på start, den elektriske håndbremse løsner sig automatisk, vælg et gear og kør...., når du er fremme, tryk på stop, håndbremse aktiverer og forlad bilen, den låser selv efter dig - Simpelt og ligetil, ikk.
 
Lys foran Lys i forlygterne er jo hverdag, men når de hedder Xenon til fornavn, så sker der noget rigtig godt. Lyset er knaldskarpt og er en sand fornøjelse at køre med. Øjnene bliver mindre trætte og det føles også mere sikkert at se/køre med. Xenon kendetegnes ved et meget skarpt blå/hvidt lys. Xenonlygter er det korte lys, Bi-Xenon er både kort og langt lys og med LED, så er der kørelys med de små skarpe energibesparende diodepærer LED. Uanset hvilken løsning indenfor Xenon, så er det noget som koster lidt ekstra.
Xenon
Bi-Xenon m/kurve
Bi-Xenon m/kurve + LED
 
Anhængertræk
Alm.
Aftagelig
 
Tonede ruder bag
 
Navigation m/bluetooth
Håndfri telefon Parrot Håndfri Parrot
Der er frit valg imellem disse 3 modeller MKi9000, MKi9100 og MKi9200
+4.500,-
 
Antal sæder ialt
5
6 +5.000,-
7 +10.000,-
 
Varme i sæder
 
Vinterhjul på Alu
Nye fra +8.900,- All inklusive
Gode brugte +5.500,-
 
Gummimåtte som dækker
hele bunden +2.500,-
 
Tectyl behandles (Læs mere) +5.375,-
FDM test (Læs mere) +2.300,-

eget fund

Har du fundet en bil selv på nettet, kan du indsætte et link til den her.

Eventuelt

Hvor har du fundet os?

Anbefaling Biltorvet Bilpriser 123Auto
Bilbasen Autouncle Gul og gratis DBA
Google Bing Andet

Har du en bytte bil?OBS! Der er ikke bestilt nogen bil før alt er afstemt i fuld enighed.
Dette er en forespørgsel - helt uforpligtende.

Vi leverer naturligvis din nye bil med:

  • Fejlfri FDM Test
  • Nysynet
  • Nyserviceret
  • Proff. klargjort
  • og med DK plader

Det kalder vi "All inclusive" og så er det blot at nyde herfra.
(Husk vi leverer gerne bilen på adressen)

Vi finansierer igennem ACCEPT AUTO & RESURS BANK

I samarbejde med ACCEPT AUTO & RESURS BANK, kan vi tilbyde at finansiere Jeres nye bil både med og uden udbetaling. Vi kan også på klassiske biler.

Op til 36 mdrs udvidet garanti

Når du køber bil hos Dansk Bilimport, kan du tilkøbe en udvidet garanti mod mekanisk svigt.

Læs garantiordningen her

Biler på bestilling – vores koncept

Dansk Bilimport hjælper dig med finde den helt rigtige bil med det helt rigtigte udstyr til den helt rigtige pris.

Læs mere om vores koncept